BRAVICO ZOEKT JONGE GESPREKSLEIDERS.

Hebben ze jou eigenlijk weleens wat gevraagd?

Vind jij het belangrijk om mee te denken over maatschappelijke vraagstukken? Wil jij groeien als gespreksleider? Werk je graag mee aan bewustwording en beeldvorming? Raken thema’s als eenzaamheid, duurzaamheid en zingeving jou? Laat jij graag een positief geluid horen?

Word dan lid van BRAVICO’S Millennial Panel.

Het Millennial Panel gaat het gesprek aan met iedereen die dat wil, van bedrijven tot overheid en alles daartussenin. Het panel creëert dialoogsessies en laat zich uitnodigen om over dingen te praten die ertoe doen. Dingen die de jonge generatie bezighouden. Hiermee breken we een lans voor alle millennials die klaar zijn met negativiteit en taboes.

Hoe het werkt

Een panellid kan het eigen netwerk warm maken om de dialoog met BRAVICO aan te gaan – nodig vooral jezelf uit! Een dialoogsessie is er voor iedereen met vragen. Een dialoogsessie vindt altijd dáár plaats waar het hoort: de werkvloer, het onderwijs, het bedrijfsleven.

BRAVICO matcht de juiste panelleden met de vraag. We kijken kritisch naar de regio - het liefst ga je eropuit in eigen stad of provincie – en de vraag: wat weet jij hiervan?

Een dialoogsessie wordt geleid door twee panelleden. BRAVICO denkt mee maar houdt geen handjes vast. Het Millennial Panel kan namelijk prima zonder zijwieltjes fietsen.

Een dialoogsessie duurt nooit langer dan twee uur. Je bent vrij in het invullen van het programma en de keuze voor een specifiek onderwerp. Er kan veel, zolang het maar past bij de visie en missie van BRAVICO.

Wat levert het op?

  • Co-creatie van dialoogsessies

  • Groeien als gespreksleider

  • Nieuwe inzichten verzamelen

  • Bijdragen aan positieve benadering en beeldvorming

  • Vinden van nieuwe duurzame contacten en samenwerking

En natuurlijk een vergoeding naar rato.

Ben jij jong en (ervarings)deskundig op een specifiek gebied, en denk je dat jij tot positieve inzichten kunt komen tijdens een dialoogsessie? Stuur dan een mail met korte beschrijving van jezelf, jouw regio en natuurlijk jouw persoonlijke motivatie. Wees creatief: een uitgebreid cv is niet nodig. Overtuigingskracht en authenticiteit wel. BRAVICO maakt graag kennis met je!